TRANSPARENȚĂ 100% Augustin Machinery crede în transparență și loialitate, în activitățile pe care le desfășoară.

Procesul de achiziție, recondiționare sumară și punere pe piață, trece printr-o serie de etape.
Odată achiziționate, utilajele la mâna a doua trec printr-un proces de verificare și aducere la starea de funcționare normală.

IDENTIFICAREA ȘI ÎNREGISTRAREA
Odată ajunse la noi, utilajele sunt verificate. Se identifică seriile și codurile de produs, iar datele sunt introduse în sistemul AM, pentru ca toți cei implicați în acest proces să aibă acces la informații.
Fiecare utilaj sau echipament primește un cod intern de forma A123, pentru a fi identificat cu ușurință pe tot parcursul procesului.

UN UTILAJ CURAT
Această etapă se realizează cu grijă, pentru a nu deteriora anumite componente electrice sensibile la apă, detergenți sau aer cu presiune.
Utilajele sunt spălate în mare parte cu jet de apă sau sunt curățate manual.

EXAMINAREA GENERALĂ ȘI TESTELE DE FUNCȚIONARE
O etapă importantă în procesul de recondiționare a utilajului este examinarea atentă și identificarea componentelor deteriorate. Fiecare echipament este verificat și supus unor teste de lucru. Toate observațiile sunt notate într-un raport care este încărcat în sistem.

ÎNLOCUIREA COMPONENTELOR DETERIORATE
Cele mai frecvente activități în această etapă sunt mici lucrări de reparații care constau în schimbarea componentelor cu uzură avansată sau a celor deteriorate.
La Augustin Machinery punem accent în mod deosebit pe funcționalitate și siguranță în exploatare, aspectul comercial al utilajului fiind un criteriu secundar.

FOTO
Utilajele sunt fotografiate, evidențiem eventualele imperfecțiuni de vopsea sau anumite deteriorări. Evităm să acoperim stratul original de vopsea, de aceea câteodată efectuăm doar mici reparații în locurile în care vopseaua a avut de suferit.
Fotografiile care apar în mediul online nu au aplicate filtre de imagine, sau mascarea defectelor.

COSTUL FINAL
Fiecare utilaj are particularitățile sale, de la costul de achiziție, la orele de funcționare, aspect, sau calitatea componentelor cu care este echipat.

Costul de vânzare va fi strâns legat de aceste aspecte, de aceea înainte de a se realiza vânzarea, clientul este invitat să testeze și să constate starea utilajului.
Clientul va primi la achiziție:

  • un scurt istoric al utilajului
  • Raport de Inspecție CNCIR, valabil(daca utilajul a efectuat această verificare pană în momentul vânzării)
  • Factură fiscală și contract de Vânzare-Cumpărare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *